Skip to main content

Nästa Pepe och Shiba Inu Meme Coin, Love Hate Inu, noteras på OKX och Huobi, stiger med över 500% och FOMO är i full gång

--News Direct--

Fredag 19 maj 2023 - Web3 meme coin rösta-för-att-tjäna-plattformen Love Hate Inu ($LHINU) noterades idag på topprankade centraliserade börser (CEX) kl. 10.00 UTC.

Både OKX och Huobi noterade $LHINU idag.

Den Decentraliserade börsen (DEX) Uniswap listar det efterlängtade myntet kl. 14.00 UTC.

$LHINU fick en flygande start. Love Hate Inu-token är upp 10x på Huobi till 0.005285.

OKX är den femte rankade börsen enligt Coinmarketcap (plattform för att följade bitcoin kursen och andra kryptovalutor i realtid), med en 24-timmars handelsvolym på 781 miljoner dollar. Love Hate Inu har dessutom haft uppemot 2,2 miljoner besökare på sin profil varje vecka.

Huobi rankas som nummer 15 av Coinmarketcap med en 24-timmars handelsvolym på 400 miljoner dollar och 2 miljoner veckovisa besökare.

Nästa Pepe har äntligen sett dagens ljus - hoppa på för 10x i avkastning

Love Hate Inu samlade in 10 204 000 miljoner dollar under sin presale, vilket placerar $LHINU i toppen av de mest lyckade förförsäljningarna av kryptovalutor i år.

Det finns dock goda skäl för att Love Hate Inu har lika positiva tongångar kring sig som Pepe coin. Till exempel förutspår kryptoanalytiker en avkastning på minst 10x när $LHINU när det börjar handlas på offentliga kryptobörser, och en enorm potential för ännu större tillväxt.

Genom att kombinera viral potentialen i meme coins hos Inu-sortens mynt med det faktiska värdet av ett säkert och transparent röstningssystem, kan Love Hate Inu snart vara bland de högst rankade memecoinsen.

Pepe och liknande nyligen lanserade meme coins har nästan gjort en dygd av att inte ha något reellt värde. Det kan funka i början, men efter den initiala hypen brukar den typen av meme coins att dö ut.

Love Hate Inu tar det motsatta tillvägagångssätt. Även om det troligen kommer att ske en viss vinstuttagning från presale investerare, ser framtiden ljus ut för $LHINU.

För dem som missade Pepe eller till och med Shiba Inu innan, är detta alltså en perfekt möjlighet att hoppa på tåget innan det är för sent, och vara med på en $LHINU resa mot 10x.

Presale köpare kan hämta sina tokens genom att besöka Love Hate Inus hemsida. Väl där behöver man bara koppla in sin kryptoplånbok, trycka på “claim” knappen och godkänna överföringen.

$LHINU:s demo-omröstningar har varit en stor framgång, vilket visar intresse för användningsområdet

Love Hate Inus främsta användingsområde är att möjliggöra för communitymedlemmar att hålla omröstningar om vilket ämne som helst. Alla röstningar säkras genom att stakea $LHINU-token, vilket gör dem immuna mot manipulation.

.

Förutom att erbjuda säkerhet, möjliggör blockkedjans decentraliserade nätverksarkitektur att väljare belönas för sitt deltagande genom att tjäna $LHINU-tokens.

Användare av plattformen kan rösta på allt från kändisar och personligheter de älskar eller hatar, till vad som helst som är av trendande intresse på webben och i världen.

Som du kan se på Love Hates Inus hemsida, har användare redan skapat illustrationer av kända och ökända personer som Donald Trump, Elon Musk och Andrew Tate, som alla har en rik historia av att gå viral.

Bilderna är både roliga och har stor potential att delas vidare, och så fort plattformen är live kommer det bara att bli fler memes med stora möjligheter att gå viral.

När teamet testade demoomröstningarna under presale fasen väckte det ett enormt intresse, med tiotusentals deltagare.

Love Hate Inu verkar ha hittat en vinnande formel. Just för att internet i stort sett andas kontrovers och polarisering. Människor älskar att tycka om saker, och det kommer alltid att finnas en starka åsikter för och emot i stort sett vilken fråga som helst.

Love Hate Inu kommer att förändra omröstnings- och undersökningsindustrin - 1.0 versionen kommer snart

I en Twitter Spaces AMA förra veckan avslöjade Love Hate Inus VD Carl Dawkins, en rådgivare till den brittiska parlamentariska gruppen för krypto och digitala tillgångar, att en grundläggande version av röstningssystemet kan lanseras efter dagens notering.

Det är inte bara enskilda internetanvändare som projektet riktar sig till. Företag och ideella organisationer kommer också att vilja använda röstplattformen för att driva varumärkesengagemang och hjälpa organisationer att nå sina mål.

Återigen, på grund av plattformens säkerhet och dess förmåga att verifiera deltagare som riktiga människor genom sin stakingsmekanism, tror teamet att Love Hate Inu kommer att vara särskilt attraktiv för företag som vill genomföra marknadsundersökningar.

Plattformen kommer också att vara mycket mer tillgänglig och effektiv för företag jämfört med äldre system. Och Love Hate Inu arbetar med att bygga en VIP onboarding process för företag, för att motivera fler till att använda tjänsten.

Dawkins sa: "Love Hate Inus ess i rock ärmen är vote-to-earn funktionen. Ingen av de äldre plattformarna kan konkurrera med oss på det. På grund av det ser vi redan mycket intresse från varumärken som nogrannt följer vad vi gör”

"Du kanske har märkt att vi samarbetar med $SPONGE, där vi deltar i deras airdrop, och Web3-spelplattformen Tamadoge som jag tidigare var involverad i - men vi arbetar också med Web2-företag som är intresserade av att använda vår tjänst.

"Utvecklingen av vår dashboard går bra. Vi tittar till och med på möjligheten att få en grundläggande version av plattformen redo vid lansering, med några omröstningar där."

"OKX är den första av många fler börsnoteringar. Love Hate Inu kan verkligen vara nästa Shiba Inu, så håll i hatten när vi skjuter upp till månen."

DISCLAIMER: Detta ska inte ses som investeringsråd. Kryptovalutor är volatila tillgångar, gör din egen research innan du investerar och investera bara pengar du har råd att förlora. Vi kan få provision när man klickar på länkar i den här artikeln.

Contact Details

Finance News

Alex Brown

alex@financenews.com

View source version on newsdirect.com: https://newsdirect.com/news/nasta-pepe-och-shiba-inu-meme-coin-love-hate-inu-noteras-pa-okx-och-huobi-stiger-med-over-500-och-fomo-ar-i-full-gang-913465192

Data & News supplied by www.cloudquote.io
Stock quotes supplied by Barchart
Quotes delayed at least 20 minutes.
By accessing this page, you agree to the following
Privacy Policy and Terms and Conditions.