Skip to main content

Förhandsförsäljningen av det Virala AI-Memecoinet säljer Snabbt Slut – 8,5 Miljoner Dollar insamlat. Är Detta Nästa Dogecoin?

--News Direct--

Förhandsförsäljningen av det virala AI-Memecoinet AiDoge fortsätter att sälja ut snabbt, med rest kapital som nyligen sköt förbi 8,5 miljoner dollar, trots att förhandsförsäljningen lanserades för bara några veckor sedan.

AiDoge, som noterats för sin unika position där meme-kulturen och artificiell intelligens möts genom sitt innovativa AI-drivna meme-genereringsverktyg, har samlat in medel i en takt av cirka 500 000 dollar per dag under de senaste två veckorna.

Med tanke på att AI-Memecoinprojektets förhandsförsäljning har ett hårt tak på 14,9 miljoner dollar, kan det bara ta runt ytterligare två veckor för förhandsförsäljningen att sälja ut helt.

Det skulle innebära att AiDoge skulle ha sålt ut sin förhandsförsäljning på 14,9 miljoner dollar på ungefär en månad, en fantastisk prestation.

Faktum är att olika krypto-nyhetssajter inklusive Cryptonews.com, Business 2 Community, InsideBitcoins, Techopedia, CoinCodex och BeInCrypto alla rankar AiDoge som en av årets hetaste förhandsförsäljningar.

Investerare som agerar snabbt för att säkra tokens nu till det nuvarande förhandsförsäljningspriset på 0,0000308 dollar kan sitta på pappersvinster på runt 9%, med tanke på att AiDoge-token kommer att debutera på stora kryptobörser senare i år till ett pris av 0,0000336 dollar.

Meme-to-Earn (M2E) med AiDoge

AiDoge bygger en banbrytande ny social plattform som låter användare skapa memes med AiDoges spjutspetsteknologi inom generativ artificiell intelligens (AI) och tjäna krypto om deras memes blir populära.

AiDoge erbjuder därmed meme-skapare deras första verkliga möjlighet till en inkomstkälla kopplad till deras hobby, samtidigt som blockkedjetekniken som stödjer AiDoge-plattformen skyddar deras äganderättigheter över sitt innehåll.

Den revolutionerande sociala plattformen kallas därför "meme-to-earn", ett banbrytande nytt koncept som visar sig vara en succé bland den bredare krypto-investeringssektorn.

AiDoge – Krypto-Memevärlden's ChatGPT

AiDoge använder samma generativa AI-teknik som används av den virala chattboten ChatGPT för att generera memes på sin plattform.

Enligt projektets vitbok använder AiDoge "avancerad AI-teknik för att skapa relevanta memes baserat på textprompter som användaren tillhandahåller".

"Användare tillhandahåller textprompter för meme-generering... AI bearbetar inmatningen, skapar relevanta, engagerande memes, vilket gör meme-skapande tillgängligt för alla".

Meme-skapare postar sitt innehåll på den offentliga väggen och communityt kan sedan rösta på sina favoriter.

Plattformen har sedan en inbyggd mekanism för att marknadsföra de bästa memen och belöna deras skapare med $AI tokens.

AiDoge är det Ultimata Användbara Memecoinet – Nästa Dogecoin?

Kryptomarknaderna har återigen hamnat i en fas av memecoin-mani, som symboliseras av den nyliga uppgången för Pepe (PEPE).

Dussintals nya, värdelösa memecoins med catchiga namn, eller kopplingar till de senaste trenderna, har pumpats och dumpats de senaste veckorna, då investerare i memecoins, hungriga efter exponentiella vinster, letar efter nästa låga marknadskapsjuvel.

Men i en marknad dominerad av memecoins utan användningsområden som Dogecoin (DOGE), Shiba Inu (SHIB) och Pepe (PEPE), står AiDoges, $AI-token stark.

Faktum är att den plötsliga uppgången i AiDoges förhandsförsäljning antyder att många investerare tror att AiDoge kan bli nästa stora memecoin att explodera.

$AI-kryptovalutan hämtar sitt värde från att fungera som primär valuta inom AiDoge.

$AI kan användas för att 1) köpa krediter för att generera memes med hjälp av plattformens AI-teknik, 2) staka, vilket ger användarna dagliga belöningar och andra fördelar och 3) belöna communitymedlemmar som röstar på memes och genererar populärt innehåll.

Eftersom $AI utfärdas på Arbitrum-nätverket, en Ethereum layer-2 skalningslösning, kommer transaktionerna att vara snabba och gasavgifterna extremt låga.

Med tanke på att projektet kan skryta med ett så starkt värdeerbjudande/användningsområde, är det inte konstigt att analytiker förutser att $AI kan vara nästa Dogecoin.

Populära brittiska krypto-analytikern Jacob Crypto Bury inkluderar AiDoge i sin lista över toppresale som han tror kan generera 100x avkastning.

Beeves Crypto ser också att AiDoge kan ha 100x potential.

Faktum är att när $AI listas på börser till $0.0000336, kommer det att vara en kryptovaluta med en fullt utspädd marknadskapitalisering på $33,6 miljoner.

Om det skulle gå upp 100x, skulle det göra det till en kryptovaluta med en marknadskapitalisering på $3,36 miljarder.

Antaget att AiDoge genererar betydande dragkraft, när projektet levererar enligt sin ovanstående roadmap de kommande månaderna, och antaget att vi befinner oss i början av en ny krypto-upptrend, bör potentialen för en 100x uppgång inte underskattas.

DISCLAIMER: Detta ska inte ses som investeringsråd. Kryptovalutor är volatila tillgångar, gör din egen research innan du investerar och investera bara pengar du har råd att förlora. Vi kan få provision när man klickar på länkar i den här artikeln.

Contact Details

Finance News

Alex Brown

alex@financenews.com

View source version on newsdirect.com: https://newsdirect.com/news/forhandsforsaljningen-av-det-virala-ai-memecoinet-saljer-snabbt-slut-8-5-miljoner-dollar-insamlat-ar-detta-nasta-dogecoin-404915502

Data & News supplied by www.cloudquote.io
Stock quotes supplied by Barchart
Quotes delayed at least 20 minutes.
By accessing this page, you agree to the following
Privacy Policy and Terms and Conditions.