Skip to main content

Axie Infinity Kurs Rusar 20% efter lansering på App Store medan $Ai når $8.5 Miljoner

--News Direct--

Axie Infinity, det populära krypto-spelet från Sky Mavis, har tagit ett stort kliv mot en bredare acceptans av web3-spel. Efter en framgångsrik lansering på Apples App Store har Axie Infinity-kursen rusat med 20%. Detta skedde samtidigt som AiDoge, en annan betydande spelare inom kryptovalutavärlden, nådde otroliga $8,5 miljoner i rest kapital.

Axie Infinity Lanseras på App Store

Den senaste versionen av Axie Infinity, 'Axie Infinity: Origins', är nu tillgänglig för nedladdning på Apples App Store i utvalda länder i Latinamerika och Sydostasien. Sky Mavis, skaparen av spelet, ser detta som ett steg mot en större acceptans av web3-spel.

Spelet, som gjorde succé under pandemin, har förlorat många användare under det tumultartade året 2022. Sky Mavis hoppas nu kunna vinna tillbaka användare genom att göra sitt blockkedje-aktiverade spel tillgängligt på Apples plattform. Spelet tillåter spelare att strida mot varandra samtidigt som de samlar och handlar med icke-fungibla tokens (NFTs) eller tjänar belöningar.

AiDoge Når $8,5 Miljoner i Rest Kapital

Medan Axie Infinity firar sin framgångsrika lansering på App Store, gör AiDoge rubriker med sin egen bedrift. Kryptovalutan har nyligen nått en otrolig milstolpe - $8,5 miljoner i rest kapital. Denna prestation är ett tydligt tecken på AiDoge's växande popularitet och potential inom kryptovalutavärlden.

Framtidsutsikter för Axie Infinity och AiDoge

Den initiala lanseringen av Axie Infinity på App Store kommer att hjälpa Sky Mavis att samla data om användarbehållning innan en eventuell global lansering. Jeffrey Zirlin, medgrundare av Sky Mavis, är optimistisk om att Apples policys kommer att utvecklas till förmån för web3-företag. Han hoppas på att kunna lägga till in-app köp för NFTs och att Apple kommer att tillåta länkning till tredjepartsmarknader.

För AiDoge pekar den senaste milstolpen mot en ljus framtid. Med så mycket restkapital kan AiDoge fortsätta att växa och expandera, vilket ger ännu större potential för investerare.

Trots utmaningar och motgångar har både Axie Infinity och AiDoge visat att de är här för att stanna. Deras framgångar visar den stora potential som web3-spel och kryptovalutor har, och hur de kan forma framtidens digitala ekonomi.

Avslutning

Trots att Axie Infinity nyligen har skapat rubriker med sin värdering på $903 miljoner, är det viktigt att inte underskatta potentialen hos mindre aktörer som AiDoge, värderad till blygsamma $8,5 miljoner. Även om det finns en betydande skillnad mellan dessa två värderingar, är AiDoge's unika förmåga att kombinera användningen av AI och memegenerering ett bevis på dess enorma potential.

AiDoge, med sin innovativa teknologi, har ett användningsområde som sträcker sig utöver konventionella kryptovalutor. Dess förmåga att använda AI för att generera memes skapar en unik attraktion och möjliggör en djupare interaktion med användare, vilket kan driva dess tillväxt framöver.

På så sätt är AiDoge väl positionerat för att växa trots sin nuvarande relativt blygsamma värdering. Medan Axie Infinity för närvarande har en högre värdering, visar AiDoge's unika egenskaper och potential att det kan bli en stor aktör på kryptomarknaden. Som alltid är det endast tiden som kan avslöja hur dessa spännande teknologier och plattformar kommer att utvecklas och förändra vår digitala framtid.

DISCLAIMER: Detta ska inte ses som investeringsråd. Kryptovalutor är volatila tillgångar, gör din egen research innan du investerar och investera bara pengar du har råd att förlora. Vi kan få provision när man klickar på länkar i den här artikeln.

Contact Details

Finance News

Alex Brown

alex@financenews.com

View source version on newsdirect.com: https://newsdirect.com/news/axie-infinity-kurs-rusar-20-efter-lansering-pa-app-store-medan-ai-nar-8-5-miljoner-896989981

Data & News supplied by www.cloudquote.io
Stock quotes supplied by Barchart
Quotes delayed at least 20 minutes.
By accessing this page, you agree to the following
Privacy Policy and Terms and Conditions.