Skip to main content

5 bästa meme coins att köpa som kan backas upp av Andrew Tate - COPIUM, LADYS, AI, PEPE, SPONGE

--News Direct--

Den kontroversiella superinfluencern Andrew Tate pumpar upp meme coin hysterin som har dominerat kryptomarknaden de senaste veckorna, vilket har bidragit till betydande trängsel på stora blockkedjor som Bitcoin och Ethereum och gett upphov till en ny våg av populära meme coins, inklusive Pepe (PEPE).

Tate meddelade just via Twitter att han den 1 juni kommer att stödja ett "shitcoin" och "send it to the fucking moon".

Enligt hans tweet kommer Hustler University (HU) studenter att få reda på det 1 timme i förväg och medlemmar på e-postlistan kommer att meddelas 5 minuter i förväg om vilket det blir, förmodligen för att låta prenumeranter komma in före den oundvikliga pumpen som ett Tate tillkännagivande skulle generera.

Faktum är att Tate sa att han kommer att "pumpa ett slumpmässigt utvalt shitcoin till Valhalla"

Tate varnade också sina följare för att inte köpa några coins "tills du får signalen från mig... (eftersom) de är alla bedrägerier".

Han följde upp denna tweet med en annan tweet som sa "Aldrig.", kanske för att antyda att den första tweeten var ett skämt, och att han faktiskt inte planerar att stödja ett "shitcoin".

Faktum är att tweeten kanske var ett skämt, eftersom Tate bara en dag tidigare hade tweetat ut att han inte stöder "shitcoins" eftersom han inte behöver "råna" sina fans.

"JAG HAR INGET ATT GÖRA MED NÅGON KRYPTO," sa Tate i den tidigare tweeten.

Men risken att Tate kanske skämtade kommer inte att hindra spekulanter från att ändå hoppa på skämtmynten.

Här är några namn som Andrew Tate kanske väljer att stödja, eftersom de redan har genererat betydande marknadshype.

1. Copium Token (COPIUM)

Efter några dagar av hype-byggande och en presale där bara några få utvalda fick vara med, lanserades Copium Token (COPIUM) för några timmar sedan och har haft en explosiv start.

COPIUM handlas nyligen för över $0.012 per token, vilket är 11x jämfört med vad 1 $COPIUM kostade vid listningen på Uniswap, och har redan mer än 2 000 innehavare.

Med tanke på den totala token poolen om 1 miljard tokens, innebär det en fullt utspädd marknadskapitalisering på cirka 11 miljoner dollar. Copium har dessutom redan omsatt en volym på mer än 24 miljoner dollar.

Med tanke på den imponerande listan av influencers som är involverade i projektet, och som beskrivs i denna artikel, som kommer att hjälpa till att marknadsföra myntet tillsammans med en serie mediepartnerskap, kan myntet ännu pumpa mycket högre.

En av de bästa försäljningspunkterna för $COPIUM är projektets token- och NFT-airdrop-tävling, som är byggd för att uppmuntra HODLing åtminstone de närmaste tre veckorna.

En annan bra försäljningspunkt är att presale-deltagarna inte kan dumpa sina innehav på marknaden.

Endast 10% av deras tokens låstes upp vid lanseringen på Uniswap, medan resten blir tillgängliga steg för steg under de kommande tre veckorna.

Copiums leker med temat “crypto degenerates”, eller “krypto degens”, som är en engelsk beskrivning av någon som är bakom flötet och regelbundet fattar dåliga beslut. Copium är med andra ord en ordlek som syftar till att driva med alla oss krypto degens där ute, vilket är något nästan alla i som varit med ett tag kan relatera till.

Hur man köper $COPIUM Token i 4 enkla steg.

2. Milady (LADYS)

Milady (LADYS) var en av de meme coins som det gick bra för efter att Elon Musk nyligen tweetade en bild av en Milady Maker NFT med texten "There is no meme… I love you".

Myntet, som skapades som en reaktion på tweeten, såg sitt marknadsvärde stiga till så mycket som 140 miljoner dollar, vilket skapade enorma förmögenheter för några av dess tidigaste investerare.

LADYS har sedan dess sjunkit med cirka 50% till ett marknadsvärde på omkring 73 miljoner dollar.

3. AiDoge (AI)

Tate kan också välja att stödja ett framväxande meme coin projekt som fortfarande är i presale-fasen.

AiDoge är ett AI-drivet verktyg för att generera memes, som dessutom har en social media plattform. Frågan många kryptoexperter ställer sig nu om det är om AiDoge kanske är det meme coin som Andrew Tate kommer att backa. Det är som sagt inte bara ett meme coin, utan har faktiskt flera användningsområden.

AiDoge bygger en plattform där användare kan generera memes med hjälp av generativ AI-teknologi. Sedan kan man dela dem på sin sociala profil på AiDoges plattform.

Skaparna av de mest populära memen kommer sedan att belönas med AiDoges inhemska $AI-token, vilket innebär att AiDoge förverkligar konceptet "meme-to-earn" (M2E).

AiDoge har redan samlat ihop hela 9,3 miljoner dollar genom sin presale av $Ai tokens. Nu gäller det att handla illa kvickt, och säkra tokens medans det fortfarande är vad experter brukar kalla en betydande rabatt jämfört med hur högt $Ai har potential att gå.

4. Pepe (PEPE)

De senaste tsunamivågorna på memecoin marknaden kan innebära att Pepe-coin (PEPE) snart kan ses som en gammal nyhet, i alla fall om man ska lyssna på experter inom kryptovalua.

Men med ett marknadsvärde som fortfarande ligger på runt 600 miljoner dollar, förblir Pepe det största av alla nya meme coins. Chansen är med andra ord stor att Andrew Tate känner till det.

Ett stöd från Andrew Tate, som för närvarande är en av världens mest kända influencers, har med andra ord potential att skicka upp Pepe coin till månen, med ett marknadsvärde på 1 miljard dollar.

5. SvampBob (SPONGE)

SvampBob-token (SPONGE) är ett annat nyligen lanserat meme coin som det har gått mycket bra för.

$SPONGE token sköt upp så mycket som 85x sitt listningspris på Uniswap, och även om det har tappat mycket i värde, är det fortfarande upp cirka 17 gånger jämfört med sitt listningspris.

Detta roliga memecoin är en hyllning till SvampBob Fyrkant. Och kan snart komma att listas på OKX. Just nu pågår nämligen en tävling om vilket nytt meme coin som ska listas härnäst på OKX, där $SPONGE ligger i täten.

Med tanke på att $SPONGE troligen kommer att hamna på någon av de två översta placeringarna, innebär det att vi kanske kan se ytterligare en tjurrusning. Sedan är det även många som väntar på den lkommande SPONGE-airdroppen.

DISCLAIMER: Detta ska inte ses som investeringsråd. Kryptovalutor är volatila tillgångar, gör din egen research innan du investerar och investera bara pengar du har råd att förlora. Vi kan få provision när man klickar på länkar i den här artikeln.

Contact Details

Finance News

Alex Brown

alex@financenews.com

View source version on newsdirect.com: https://newsdirect.com/news/5-basta-meme-coins-att-kopa-som-kan-backas-upp-av-andrew-tate-copium-ladys-ai-pepe-sponge-757174162

Data & News supplied by www.cloudquote.io
Stock quotes supplied by Barchart
Quotes delayed at least 20 minutes.
By accessing this page, you agree to the following
Privacy Policy and Terms and Conditions.